Sorina Tite: "Nu sunt adepta hainelor de firma"

Adaugata 2011-09-13, la ora 12:52:15
Sorina Tite: Sorina Tite, prezentatoarea stirilor sportive din cadrul jurnalelor de weekend, de la B1 Tv, este o fire cat se poate de independenta si hotarata. Spune ca vrea sa evolueze doar prin munca, fara compromisuri, motiv pentru care evita sa se promoveze prin scandaluri. Fire pragmatica, aceasta a activat atat in domeniul afacerilor (imobiliare), cat si in domeniul artistic si televiziune. Face ceea ce ii place, adica prezinta stiri sportive, dar nu exclude posibilitatea ca, in viitor, sa fie gazda show-urillor de divertisment.

Stim ca ai facut handbal de performanta, ai activat in domeniul imobiliarelor, ai jucat intr-o productie romano-italiana, iar acum prezinti stiri sportive. Cine te-a sustinut in tot acest timp?
Cea care ma sustine in tot ceea ce fac este sora mea Cristina (25 de ani), o sora pe care n-as schimba-o pentru nimic in lume. A fost prima care m-a incurajat si a crezut in mine. Evident, tot ea este si criticul meu numarul unu.

Ti-ai dori sa moderezi si emisiuni de divertisment?
Tot ce stiu este ca mi-am dorit intotdeauna sa fiu prezentatoare. Imi place sa prezint stiri sportive, dar daca pe viitor se va ivi ocazia, nu voi spune nu.

Cum reusesti sa te mentii departe de scandaluri?
Vreau ca in ochii telespectatorilor sa fiu exact asa cum sunt: o persoana simpla, fara ifose de vedeta. Vreau sa cred ca sunt o persoana normala care munceste, care vrea ceva de la viata. Atunci cand esti serios in ceea ce intreprinzi, nu iti vine sa te arunci in scandaluri doar ca sa apari prin ziare.

Cum este Sorina Tite in viata de zi cu zi?
Imi place sa ma imbrac sport si sa ma plimb prin parc, nemachiata, cu parul prins ca o scolarita. Fac asta extrem de des, sunt foarte energica.

Care a fost cea mai mare extravaganta a ta?
Nu am avut asa ceva pana acum. Daca mi-am dorit un anumit lucru, mi l-am luat. Nici nu sunt adepta hainelor “de firma”. Consider ca, daca imi sta bine cu o anumita haina, o cumpar fara sa mai uit la eticheta.

Ce admiri la un barbat?
Calitatea umana, caracterul, educatia. Vad in jurul meu multe exemple de barbati superficiali, interesati doar de haine si masini scumpe si cam atat. Pentru mine acest gen de persoane nu ma intereseaza, nu pun prett de “accesorii”. Peste toate, pentru ca doua persoane sa se potriveasca, este importanta si chimia...
de Valentina Nastase - 7125 afisari
 
         
 
3.0 - 5973 voturi