M-as intoarce oricand la muzica...

Adaugata 2008-09-30, la ora 19:53:47
M-as intoarce oricand la muzica... Care este mediul in care iti place sa petreci cel mai mult timpul: radio sau tv?
N-as putea sa spun si nici nu se compara, sint doua lucruri total diferite.

Cum reusesti sa faci fata tuturor activitatilor de peste zi, sa iesi din pielea personajelor pe care le interpretezi?
Am un avantaj extraordinar, zic eu. Cind sint la radio, ma gindesc numai la radio, cind ma indrept spre repetitii, inregistrari si filmari, ma gindesc numai la aceste lucruri. In concluzie, pot sa separ foarte bine lucrurile. Nu le amestec, caci altfel ar fi un amalgam in capul meu, de nu as mai intelege nimic. Mi-ar placea sa nu mai fac trei lucruri deodata, sa fac numai unul, dar asta e viata…

Ipotetic vorbind, daca ai fi pusa in situatia de a renunta la radio sau la tv, la ce ai renunta?

Sper sa nu fiu pusa in situatia de a renunta la vreuna dintre aceste activitati, dar, daca s-ar intimpla, ar ramine in prim-plan activitatea mea cu Divertis. Este o trupa de care m-am atasat in atitia ani de cind sintem impreuna. In conditiile in care cariera mea muzicala ar fi foarte buna si fructuoasa si lucrurile ar decurge extraordinar, poate as renunta la tot pentru asta, deoarece imi place extrem de mult sa cint, dar asa a fost sa fie...

Ce s-a intimplat, de fapt?
Poate si eu am fost delasatoare, nu-mi dau seama, oricum nu sint genul de om care sa se duca peste cineva. Mi se pare penibil… Dar s-a compensat cu toate celelalte activitati, pentru ca, daca era sa traiesc numai din muzica, nu reuseam.

Ce conteaza cel mai mult pentru tine in acest moment?
Conteaza sa fiu pe picioarele mele, sa-mi cistig singura banii, sa am un om linga mine pe care sa-l iubesc si care sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa ma alinte si care sa ma faca sa ma simt femeie.

Ce parere ai despre barbatii cu multi bani? Ti-ar placea sa iti imparti viata cu un multimilionar?
As fi ipocrita sa zic ca nu mi-ar placea sa fiu casatorita cu un om cu foarte multi bani, dar nu-mi place tratamentul care li se aplica femeilor casatorite cu astfel de oameni. Si n-as suporta… Eu sint o fire impulsiva, independenta. Mie, daca nu-mi convine ceva, spun, raspund cu ironie, nu pot sa tac.
de Carmen Munteanu - 7383 afisari
 
         
 
3.0 - 4224 voturi