Eugen Birgaoanu: "Aurul are capacitatea de a regenera complet organismul"

Adaugata 2012-07-09, la ora 08:23:17
Eugen Birgaoanu: Tara noastra detine pioneratul in diferite domenii ale stiinte si tehnicii. Eugen Birgaoanu, liderul grupului de cercetare in domeniul stiintelor de frontiera AIM Group, este una dintre acele persoane care dovedesc faptul ca inteligenta stiintifica romaneasca exista.
Ne-am propus saptamana aceasta sa abordam in discutia noastra cu domnul Eugen Birgaoanu un subiect fierbinte care se afla in atentia tuturor oamenilor preocupati de sanatatea lor: terapiile conventionale versus cele alternative.

La ce anume va referiti cand spuneti ca orice transformare sta in puterea noastra?
Cand boala isi face aparitia in corpul nostru, primul impuls este sa apelam la metodele de tratament alopate (conventionale), uitand de terapiile naturiste atat de benefice pentru intreaga noastra fiinta. Statistica  bolnavilor cu afectiuni foarte grave – cancer, sifilis, SIDA, etc. – a scos in evidenta un aspect foarte straniu: toti pacientii respectivi au avut un lung istoric de boli din ce in ce mai solicitante, pe care le-au „tratat” alopat. Cineva a avut o simpla candidoza si a tratat-o cu antibiotice; dupa un timp a facut tricomonas pe care a „vindecat-o” cu medicamente; i-au aparut apoi herpes, papiloma si in final au evoluat in cancer. Statisticile despre care vorbim arata clar ca abordarea medicinii conventionale nu rezolva problema, ci o impinge la un nivel mult mai profund si tot mai greu de tratat.

Ce alternativa avem?
Abordarea holistica. Termenul de holism a fost facut cunoscut de Samuel Hahnemann, cel care a introdus homeopatia in randul stiintelor medicale. Pe scurt, medicul holist stie ca in noi exista o forta vitala care poseda inteligenta si puterea de a guverna nenumaratele procese implicate atat in sanatate, cat si in boala. Aceasta forta vitala se adapteaza la influentele mediului, anima viata emotionala a individului, ii confera ganduri si creativitate si il conduce la inspiratie spirituala. Echilibrarea functiilor organismului in starea de boala este o parte integranta a fortei vitale, dar aria ei de actiune este mult mai vasta si mai profunda pe fiecare dintre cele trei niveluri ale fiintei umane (mental, emotional si fizic). O terapie capabila sa vindece cu adevarat este aceea care anima si amplifica forta vitala.

„Aurul alchimic este un puternic antioxidant, curatand corpul de toate impuritatile, si totodata un generator excelent de energie”
Dati-ne un exemplu concret.
O astfel de terapie alternativa este bateria energetica BIO SYNERGY. Este un aparat ce transmite impulsuri energetice foarte fine la nivelul ADN-ului, impulsuri capabile sa stimuleze forta vitala. Efectele sunt eminamente benefice si vizeaza toate laturile fiintei umane.
BIO SYNERGY a fost creat de un grup de cercetatori pasionati de dezvoltarea puterilor latente ale organismului si creierului uman.

Ce este mai exact si ce face BIO SYNERGY?
Este un aparat pe baza de aur, pe care il poti considera pentru inceput un fel de spa incorporat intr-o baterie bioenergetica. Acest dispozitiv este prevazut cu doua bratari lucrate cu fire de argint, bratari care se conecteaza la una dintre maini si la piciorul opus (in X). In interior, exista o fiola cu solutie de aur coloidal si alte elemente esentiale. Pe scurt, procesul care are loc atunci cand lucram cu BIO SYNERGY este urmatorul: creierul uman, asa cum stim deja, genereaza impulsuri electrice. Corpul nostru este incarcat cu un soi de bioelectricitate. Asa cum in meditatie postura lotusului are rolul de a inchide niste circuite energetice, la fel si bratarile biobateriei sunt conectate la una dintre maini si la piciorul opus pentru a inchide circuitul energetic. Astfel, potentialul nostru energetic activeaza dispozitivul si informatiile subtile ale elementelor din care este construit acesta. Prin urmare, energia care intra inapoi in corp este acum imbogatita cu proprietatile benefice subtile ale aurului.

De ce este atat de important aurul pentru sanatatea noastra?
Alchimistii din toate timpurile au ajuns la concluzia ca aurul reprezinta un remediu universal si are capacitatea uluitoare de a regenera complet organismul. Este demonstrat de catre specialisti si oameni de stiinta ca aurul alchimic este un puternic antioxidant, curatand corpul de toate impuritatile, si totodata un generator excelent de energie. In plus, studiile medicale arata ca aurul activeaza functionarea naturala a celulelor, prin urmare amplifica forta vitala, fortifica sistemul imunitar, ceea ce inseamna ca te fereste de boli si de infectii.

Pentru un subiect atat de amplu este nevoie de discutii pe masura. Cum afla cititorii interesati detalii despre BIO SYNERGY precum si despre celelalte aparate pe care le produceti (pentru sanatate, stimulare cerebrala, materializarea gandurilor, protectie impotriva radiatiilor electromagnetice)?
Avem un site dedicat prezentarii acestor dispozitive: www.aimgroup.ro, precum si site-ul Editurii VIDIA unde publicam carti in domeniul terapiilor alternative, spiritualitatii, dezvoltarii personale si stiintelor de frontiera: www.vidia.ro.

Cand a luat nastere acest grup?
AIM Group a existat dinainte de 1990, dar s-a infiintat ca societate in anul 1993 si ne continuam si in prezent studiile in domeniul stiintelor de frontiera, aducand la lumina tehnologii speciale, menite sa trezeasca potentialul mental, fizic si spiritual al fiecarui om.

de Anca Lapusneanu - 7144 afisari
 
         
 
3.0 - 3748 voturi