Dan Helciug: "Fiului meu ii place sa cante melodiile trupei AC/DC"

Adaugata 2011-10-10, la ora 20:38:04
Dan Helciug: Dan Helciug, unul dintre cei mai inventivi artisti, a revenit in atentia publicului cu doua proiecte care garanteaza muzica buna. Artistul pregateste un nou album, “Dan Helciug”, in care va aborda un stil muzical diferit fata de cel interpretat pana in momentul de fata, iar in luna noiembrie isi propune lansarea unui maxi-single. Artistul isi imparte viata intre muzica si familie si declara ca nu se da batut pana nu isi indeplineste o dorinta mai veche: aceea de a-i aduce o surioara lui Luca, fiul sau in varsta de patru ani si jumatate.

Ce noutati pregateste Dan Helciug in aceasta toamna?
Am un nou proiect muzical numit Mozart Rocks. Este vorba despre un concept care imbina muzica simfonica cu cea rock, a carui voce sunt eu. Din acest proiect fac parte instrumentisti de valoare din muzica simfonica si din rock, si dorim ca el sa patrunda si in afara granitelor, fapt pentru care asteptam niste raspunsuri importante. In afara de asta, pregatesc si un album nou, in care voi aborda un stil cu totul nou fata de cel abordat de mine pana acum. 

Unde ti-ai petrecut vacanta?
Am avut foarte multe concerte, motiv pentru care nu prea am apucat sa ma distrez. Am fost in Grecia, dar nu am putut sta mai mult de cateva zile. 

Stiam ca iti mai doresti un copil…
Eu lucrez intens la asta, dar poate ca nu asa cum trebuie, o sa ma interesez pe net sa vad care este reteta! (rade) Nici anul acesta nu mi-a reusit cu fetita, dar poate ca la anul voi fi mai norocos.

Sa speram ca nu sunt probleme medicale la mijloc…
Nici vorba de acestea.

Ce ne poti spune despre fiul tau, Luca?
E o minune de baietel si incerc sa il tin departe de mass-media. Singurele informatii si filmulete cu el le postez pe contul meu de Facebook. Ma bucura sa vad cati simpatizanti are. La patru ani jumate canta, danseaza, este un copil fericit. Mai nou este innebunit dupa rock, ii place foarte mult sa cante melodiile trupei AC/DC. Cand va mai creste o sa ii cumpar mai multe instrumente sa vad pe care dintre ele il alege sa il studieze. De altfel, nu ii voi impune ce sa faca in viata, il voi lasa sa isi aleaga ce meserie doreste. Din partea mea, poate sa devina unul dintre cei mai buni medici dentisti din lume sau poate sa studieze si Istoria Religiilor. Depinde doar de el. 
de Mirabela Gucea - 4602 afisari
 
         
 
2.9 - 5016 voturi