"O apreciez pe Inna, a reusit sa treaca de multe bariere"

Adaugata 2011-06-06, la ora 08:22:50
"O apreciez pe Inna, a reusit sa treaca de multe bariere" Spune ca nu are timp de relaxare in vacante exotice si ca, pentru ea, munca primeaza. Recunoaste cu nonsalanta ca strainii inca nu au auzit de numele si muzica ei, dar are un plan pentru asta: cea mai recenta piesa, "Unconditional Love" are toate sansele sa devina un hit, iar primul sau album din cariera spera sa schimbe prezentul care, deocamdata, nu este atat de favorabil pentru ea, din punct de vedere muzical.

Ce proiecte importante ai in acest moment?
Am lansat de curand un single produs in studiourile lui Connect-R si Chris Mayer, denumit "Unconditional Love", iar in cel mai scurt timp va aparea pe piata albumul, Sincerly Yours. 

Esti implicata in diverse proiecte caritabile pentru copii. De ce?
Nu am neaparat un raspuns la intrebarea asta, stiu doar ca ma simt foarte apropiata de copii. Poate si din cauza ca mi-am dorit intotdeauna sa mai am un frate sau o sora.

Ai turnee in strainatate?
Inca nu am reusit sa sparg piata de peste hotare, dar astept cu acest nou album sa se intample norocul. 

Ce artist din tara ai ca model?
Am mai multe formatii preferate, cum ar fi Iris sau Holograf. Sunt mai marii nostri pe care ii ascult oricand, oricum. O apreciez si pe Inna care a reusit sa treaca de multe bariere.

Cum te mentii in forma?
As minti sa spun ca merg pe bicicleta, desi stau foarte aproape de un parc. Mai merg din cand in cand la sala si, in rest, imi place mai mult sa fac echitatie.

Planuri de vacanta?
Inca nu m-am gandit la odihna si asta pentru ca am trei proiecte importante care se intampla in aceasta vara si prefer sa acord atentia cuvenita muncii mele. Vreu ca noul single sa devina un hit, deci pentru mine, munca primeaza. 
de Mirabela Gucea - 4754 afisari
 
         
 
3.0 - 5703 voturi