"Incerc sa profit la maximum de bucuriile simple ale vietii"

Adaugata 2011-05-04, la ora 08:20:30
"Incerc sa profit la maximum de bucuriile simple ale vietii" In fiecare weekend, jurnalistul Mihai Radulescu prezinta principalul buletin de stiri de la Televiziunea Publica. De saptamana aceasta, Mihai are in proiect si un nou talk-show, in principal pe teme politice la postul TVR Info, relansat in data de 2 mai. Ce noutati ii asteapta pe telespectatori, dar si ce pasiuni are omul Mihai Radulescu, aflati din scurta noastra discutie.

In ce consta noua emisiune pe care o vei prezenta la TVR Info?
"+ politica" este un talk-show care-si propune sa abordeze in profunzime o tema de actualitate, de preferinta politica. Formatul emisiunii este de "unu la unu" - ca urmare, decisiva pentru succesul emisiunii devine, dincolo de tema aleasa, selectarea invitatului. In ceea ce priveste gazda emisiunii, vor fi de fapt... doua: revine pe micul ecran Iolanda Staniloiu, un om de presa cu o bogata carte de vizita, cu care voi modera alternativ emisiunea.

Care va fi diferenta dintre emisiunea ta si alte dezbateri pe teme din actualitate pe care le vedem la televizor?
Vrem sa ne detasam de superficialitatea, confuzia si agresivitatea care caracterizeaza multe dintre talk-show-urile politice de pe piata TV. Exista un orizont de asteptare imens printre romani pentru o tratare lucida, echilibrata si profunda a unei teme de interes, a unei controverse publice. Aceasta e calea pe care vrem sa mergem si astfel speram sa facem diferenta. Printr-o abordare profesionista, fara ura si partinire, ci cu argumente riguroase, oferite de experienta invitatului, de expertiza sa in domeniu. Pe cat posibil, ne propunem sa aducem in fata opiniei publice figuri noi, tineri cu studii aprofundate in tara si in strainatate, specialisti din administratie sau din organizatii neguvernamentale. 

Ce preocupari ai in timpul liber, cum este omul Mihai Radulescu?
In timpul liber incerc sa profit la maximum, ca orice om normal, de bucuriile simple ale vietii. Imi place enorm sportul si nu doar din fata televizorului. Joc saptamanal tenis si fotbal, ies si la o partida de biliard. Citesc - beletristica in special, merg la cinema sau vad un film acasa, pe DVD, ies la teatru si la restaurant. Imi plac discutiile in familie, cu sotia si cu cele doua fete ale mele, de 9, respectiv 14 ani. Ma bucura mult sa fac lectii cu copiii, sa-i ajut la teme. Ador vacantele cu familia si prietenii. Bref, cu riscul de a-i dezamagi pe unii, n-am deloc propensiuni mondene si foarte complicate. Complicata e doar gestionarea putinului timp liber, in conditiile in care bucuriile mele sunt ele simple, dar multe. 

Ce program ai avut de Paste?
De Paste am lucrat, insa am putut profita de un week-end liber de 1 Mai. Am fost cu familia sa bifam o mai veche restanta: castelul reginei Maria, din Balcic. Ne propuseseram de mult timp sa-l vedem, stiam ca merita, iar acum am avut si confirmarea. Alte doua descoperiri placute in acest sejur: capul Kaliakra, un superb promontoriu care intra foarte adanc in mare, si ferma de scoici si restaurantul de profil Dalboka, pe drumul dintre Balcic si Kaliakra. 
de Mirabela Gucea - 6330 afisari
 
         
 
3.1 - 5902 voturi