Gala Premiilor VIP – Iulie 2011
    POZA:

Gala Premiilor VIP – Iulie 2011

Aristocrat Events Hall

Data: 2011-07-12
Marti, 12 iulie, a avut loc un nou eveniment marca VIP: Gala Premiilor VIP – iulie 2011. Editia din aceasta luna a Galei Premiilor VIP a fost gazduita de Aristocrat Events Hall, o locatie fastuoasa si plina de eleganta, ce a asigurat decorul perfect pentru decernarea premiilor si, mai presus de orice, a avut grija ca toti cei prezenti sa aiba parte de o seara reusita.
Gala Premiilor VIP a fost deschisa cu premiul la categoria Politica, fiind inmanat de Nicolae Voiculet domnului Kelemen Hunor. Presedintele UDMR a fost distins in cadrul Galei pentru intreaga activitate politica, constituita ca punct de echilibru in procesul de reforma a Romaniei.
Premiul pentru Muzica a fost inmanat de Cornel Ilie, membrul trupei VUNK, celor de la Sensor pentru noua orientare muzicala adusa in atentia publicului romanesc, odata cu lansarea celui de-al doilea single „Watching you”, dar si pentru modul unic cum reusesc sa imbine muzica si teatrul, pantomima si dansul, dar si folosirea unor instrumente neconventionale.
Ion Iliescu, promotor al stiintei romanesti si sustinator al dezvoltarii sistemului sanitar romanesc, a urcat pe scena Premiilor VIP pentru a inmana premiul pentru Stiinta si Viata, doctorului si prietenului sau, Mircea Beuran. Seful sectiei de Chirurgie a Spitalul Floreasca din Bucuresti a fost desemnat ca laureat la aceasta categorie pentru intreaga sa activitatea in domeniul medical, experienta sa reflectandu-se in cartea „Serviciile chirurgicale de urgenta din Bucuresti. Etape istorice si semnificatia lor”, lucrare realizata impreuna cu prof.dr. Benone Dutescu.
La categoria Cultura premiul a revenit Muzeului National al Taranului Roman, pentru ca reuseste sa pastreze si sa promoveze traditia intr-o modalitate originala, adaptata timpului modern. Premiul a fost inmanat de cel care arata incredere in educarea continua a tinerilor in spiritul culturii autohtone, viceprimarul Sectorului 1, Dan Tudorache.
Una dintre cele mai frumoase voci ale timpului nostru, diva soprana Mariana Nicolescu a fost cea care i-a inmanat lui Alexandru Darie premiul pentru Categoria Teatru. Ducu Darie a multumit revistei VIP pentru acordarea premiului pentru Teatru, dedicat lui Ion Cojar pentru ca toate meritele i le datoreaza profesorului.
Premiul la categoria Mass Media a fost ridicat de Cristian Teodorescu, redactor la Catavencii, pentru incapatanarea de a pastra directia buna si pentru actele jurnalistice indreptate in directia impulsionarii tinerelor voci ale presei romanesti. Pentru a inmana premiul pentru Mass Media l-am avut alaturi pe Dan Teodorescu, o personalitate a spatiului public romanesc, cunoscut pentru modestia si autoironia care si-au pus amprenta atat in viata lui personala, cat si cea muzicala.
La categoria Film, Revista VIP a acordat premiul actritei Mirela Oprisor, detinatoarea rolului principal in pelicula „Marti, dupa Craciun”, premiul fiind inmanat de actrita si prietena sa, Clara Voda.
Primul Premiu Special al serii a fost acordat de Cornelia Tihon, tanara talentata care la doar 22 de ani canta la nu mai putin de 22 de instrumente si care lupta pentru a deslusi tainele  muzicii populare. Alexandru Tomescu, desemnat liderul tinerei generatii de violonisti romani, a primit unul din premiile speciale ale serii pentru un palmares impresionant de premii si distinctii nationale si internationale, cel mai cunoscut proiect al sau fiind turneul Stradivarius, care anul acesta s-a aflat la cea de-a patra editie.
Prezenta maestrului Alexandru Arsinel la Gala Premiilor VIP a fost o incantare pentru toti participantii prezenti. Directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase a inmanat premiul la categoria Eleganta unei prezente discrete din peisajul public romanesc, dar care manifesta eleganta printr-o viata bazata pe principii sanatoase  si fara compromisuri. Prezentatoarea emisiunii “Puterea legii”, de la TVR 2, Monica Ghiurco a primit premiul pentru Eleganta, parasind scena cu ochii in lacrimi de emotie pentru distinctia acordata de revista VIP.
Premiul pentru Debut al Galei Premiilor VIP  a fost acordat Festivalului de Film Evreiesc, care anul acesta a desfasurat prima editie in Romania. Pentru acordarea premiului pe scena am avut-o pe doamna Irina Cajal Marin, cea care a sustinut promovarea traditiilor si culturii evreiesti. 
Unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost premiul la categoria Excelenta. Maestrul Sergiu Nicolaescu a urcat pe scena Galei Premiilor VIP pentru a inmana premiul pentru cel care a constituit o figura politica marcanta a ultimelor doua decenii. Ion Iliescu a primit din partea Revistei VIP premiul la categoria Excelenta, pentru o viata pe parcursul careia a scris istorie.
Poetul si eseistul Radu Herjeu a inmanat premiul pentru cei care au atins recordul in domeniul publicitatii prin castigarea a nu mai putin de 9 premii la Festivalul de la Cannes. McCann Erickson este agentia de publicitate care a castigat premiul pentru Brand-ul lunii si este realizatoarea campaniei Noul ROM, cu care a castigat premii la toate festivalurile de specific la care au participal. Pentru a ridica premiul, pe scena Premiilor VIP, alaturi de reprezentantii agentiei s-a aflat si unul din manageri Kandia Dulce, detinatoarea brand-ului ROM.
Premiul la categoria Arta populara a fost inmanat de catre Luminita Anghel, o mare iubitoare a folclorului romanesc, interpretului de muzica populara Gheorghe Turda. Om de onoare al muzicii populare romanesti, artistul canta de cand isi poate aduce aminte - la vioara, la pian si cu voce, a  concertat in mai mult de 40 de tari si a participat la peste 80 de turnee si constituie o adevarata mostenire artistica pentru folclorul romanesc.
Premiul la categoria Sport a fost acordat campionului mondial Lucian Bute. Aflat in vacanta la Busteni, sportivul a intervenit telefonic in cadrul evenimentului promitand ca va continua sa ofere romanilor motive de mandrie precum cel de sambata seara, in care a devenit, pentru a opta oara consecutiv, compion mondial al IBF.
Revista VIP a acordat Premiul Special dnei Elisabeta Polihroniade - presedinte a celui mai important concurs de sah din lume la acest moment, Turneul Regilor de la Medias, unde, intre 11 si 22 iunie au concurat sase dintre cei mai buni jucatori din lume.
Andrei Duban a fost onorat sa inmaneze premiul pentru categoria Evenimentul lunii unui festival care, in ciuda greutatilor de natura financiara cu care se confrunta in general acest gen de evenimente, reuseste sa depaseasca asteptarile tuturor cu fiecare editie – Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Infiintat in 2002, TIFF a devenit un brand recunoscut in Romania nu numai pentru calitatea programelor prezentate, ci si pentru organizarea excelenta, atmosfera efervescenta si multitudinea de evenimente, de seminarii si workshopuri pana la concerte si petreceri pana in zori de zi.   
Dupa ce, pe parcursul serii am avut parte de momente artistice sustinute de Cornelia Tihon, “Fata cu Naiul”, si Ruxandra Andruta si Eduard Constantinescu ce ne-au incantat cu un moment de tango, plin de gratie si rafinament, evenimentul s-a incheiat cu un un spectacol al trupei Sensor, castigatorii la categoria Muzica.
Invitatii au avut parte de o seara minunata, sustinand ca “in seara aceasta am avut sansa sa vad oameni mari si desi credeam ca va fi lume putina, de fapt ma gandesc ca au fost cei mai importanti. Sper sa mai aveti evenimente ca acestea si sa reusiti sa pastrati multi ani de acum incolo aceasta traditie”, dupa cum a declarat doamna Elena Merisoreanu, una dintre invitatele Galei Premiilor VIP.
Prezentatori: Irina Mohora si Leonard Miron

Categoria: Politica
P: Kelemen Hunor
A: Nicolae Voiculet

Categoria: Muzica
P: Sensor
A: Cornel Ilie (trupa Vunk)

Categoria: Stiinta si Viata
P: Mircea Beuran
A: Ion Iliescu

Categoria: Cultura
P: Muzeul Taranului Roman - Virgil Nitulescu
A: Dan Tudorache

Categoria: Teatru
P: Alexandru Darie
A: Mariana Nicolesco

Categoria: Mass – Media
P: Catavencii – Cristian Teodorescu
A: Dan Teodorescu

Categoria: Film
P: Mirela Oprisor
A: Clara Voda

Premiu Special
P: Alexandru Tomescu
A: Cornelia Tihon

Categoria: Eleganta
P: Monica Ghiurco
A: Alexandru Arsinel

Categoria: Debut
P: Festivalul de Film Evreiesc
A: Irina Cajal

Categoria: Excelenta
P: Ion Iliescu
A: Sergiu Nicolaescu

Categoria: Brand-ul Lunii
P: McCann Erickson
A: Radu Herjeu

Categoria: Arta Populara
P: Gheorghe Turda
A: Luminita Anghel

Categoria: Sport
P: Lucian Bute
A: Emanoil Savin

Premiu Special:
P:Elisabeta Polihroniade
A: Irina Mohora si Leonard Miron

Categoria: Evenimentul Lunii
P: Festivalul International de Film Transilvania
A: Andrei Duban 
63312 afisari
 
         
 
3.0 - 77388 voturi
 

EVENIMENTE VIP