Victoras Iacob s-a salvat de la inghet
    POZA:
 
 

Victoras Iacob s-a salvat de la inghet

Stelistul Victoras Iacob isi doreste cu orice pret sa termine facultatea. Deocamdata insa, nu pare sa aiba prea multa continuitate pe bancile universitatii…
Din surse apropiate fotbalistului, am aflat ca acesta a fost la un pas de a-si ingheta anul universitar. Va spuneam in toamna anului trecut ca Victoras a devenit student al Universitatii Romano-Americane, la specializarea Management-Marketing. Dar, din pricina deselor cantonamente, el nu a mai ajuns la examenele din prima sesiune. Spera ca va rezolva aceasta situatie in vara, dar nici de aceasta data nu a gasit timp pentru scoala. Si totusi, aceleasi surse sustin ca stelistul isi doreste cu orice pret sa continue, cu atit mai mult cu cit tot din cauza fotbalului s-a vazut nevoit sa renunte si in urma cu patru ani la facultate. Pina acum, Iacob a fost doar la citeva examene, urmind sa se prezinte la restante in toamna, pentru a obtine numarul de credite necesar pentru promovare.
Iubita a venit dupa el
la Bucuresti
Aceleasi surse ne-au informat ca si Ancuta, iubita stelistului, care era studenta la Tirgoviste, s-a transferat din acest an la aceeasi universitate din Bucuresti pentru a fi in permanenta alaturi de iubitul sau.
 
         
 
- voturi