Sfinxul Alb de la Timisoara
    POZA:
 
 

Sfinxul Alb de la Timisoara

Care e forma universului? Care univers? Asta fizic. Dar ce, exista si alt univers? Da, zice Sfinxul Alb de la Timisoara. Ala info-energetic. Bine, Sfinxule, zice Dan Diaconescu, si ala ce forma are? Uite-o, zice Sfinxul, si pac cu plansa pe ecran.
Plansa iti arata niste bucle innodate, toate, in jurul aceluiasi centru. Fii atent, Dane, ca vei fi presedinte! Odata la 27.000 de ani, are loc o aliniere a Centrului Universal, a Pamintului (la mijloc) si a Soarelui. Sint trei posibilitati: ori Pamintul va fi atras spre Centru, ori va fi atras spre Soare, ori va fi atras in mod egal si de Centru, si de Soare si praf se face. Cind va fi asta? - zice Dan. Pe 19-20 decembrie 2012, probabil. Pai, daca se face praf, eu ce presedinte voi fi? Vei fi, dar vei fi pe Luna. Asta cum vine? Fii atent, Dane, ca vei fi presedinte pe Luna. Pe 19 vor veni niste nave extraterestre care vor duce pe Luna niste oameni. Cei mai multi vor fi din Romania. Din 7 miliarde citi are Pamintul acum, vor fi selectate 400-600 de milioane din toate tarile. Nu vor fi selectati fanaticii marilor religii. Doar cei cu religia bastinasa vor fi selectati. Ce e aia? - intreaba viitorul nostru presedinte. Aia e religia ezoterica a civilizatiei gorileene. Aia ce-i? Aia sintem noi, bastinasii, dar numai cei care nu ne-am lasat pacaliti de marile religii. Aceste religii ne-au fost insuflate de civilizatii adverse noua, din alte lumi info-energetice. Aia ne vor servitorii lor. Dar noi, ezotericii, avem drepturi de bastinasi. Vom fi salvati. Pe 20 decembrie 2012, va veni un asteroid urias si Pamintul se va face praf si pulbere. Noi vom fi insa plecati deja. Dar cum ne vor lua in navele alea? Fii atent, Dane, ca vei fi presedintele romanilor, poporul ales! Tu crezi ca noi sintem acum la OTV? Da, asa cred. Nu sintem nicaieri. Sintem realitati virtuale intr-un hard de computer. Pe 19 decembrie 2012, pur si simplu vom fi mutati in alt hard! Aha, acum inteleg, zice viitorul presedinte al romanilor de pe Luna. E clar, totul e un joc pe computer. Dar de ce ne-au iesit noua atit de prost alegerile in hardul cel vechi? Pai, noi, bastinasii Pamintului, avem dusmani, nu ti-am zis. Masonii lucreaza gind la gind cu dusmanii nostri. Stiu si masonii de chestia cu 19-20 decembrie 2012? Stiu. Dar ei spera sa nu mai fie niciun bastinas pina atunci si navele alea sa fie obligate sa ia pe Luna 400-600 de milioane de mutanti. Mutanti? Da, dom’ presedinte, mutanti. Adica paminteni corupti de balaurieni, de serpilieni, de iguaniferi, de astia...
Da’ astia cine sint? Dus­manii nostri info-energetici. Si astia ce vor pati pe 19-20 decembrie 2012? Praf si pulbere. Pai, asa dusmani prosti avem? Nu sint prosti, dar mai lucram si noi, ezotericii, p’acilea! Aha! Si prese­dintele Basescu ce va face? El e mutant. N-a vrut sa ma asculte. I-am spus ca eu sint mai tare ca Aliodor Manolea. Da’ astia, care avem datorii la banci, le vom plati acolo, pe Luna? Nu, dom’le, acolo nu vor mai fi banci. Eu recomand tuturor sa faca datorii cit mai au timp.
Profesorul Lorin Fortuna si-a oferit serviciile, in direct, viitorului nostru presedinte. I-a spus lui Dan Diaconescu si secretul sau major: el, Lorin Fortuna, este Sfinxul Alb. Mai e doar unul pe lume, Nelson Mandela. Dar ala e Sfinxul Negru.
de Ioan Buduca - 823 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi