Priveghi nervos cu Madalina Manole. Adio, Serban Georgescu!
    POZA:

Priveghi nervos cu Madalina Manole
Adio, Serban Georgescu!

Vestea decesului compozitorului Serban Georgescu a fost o surpriza pentru toata lumea. Starea sanatatii nu ii juca feste, iar problemele pe care le avea cu inima pareau sa fie controlate de tratamentul medicamentos. E adevarat ca, in ultimele doua saptamini, Serban cauta cu insistenta un avocat bun, afirmind ca are probleme mari. Eniko Bartos vorbea despre rezolvarea unor acte cu un teren... Supararea insa l-a rapus si nu a putut cistiga lupta cu viata.

Tatal si bunicul au murit tot de inima
l Problemele cardiace par sa fie ereditare in familia compozitorului Serban Georgescu. Tatal acestuia, Titel, a fost directorul Spitalului Coltea si a murit tot de inima cind Serban era mic. Acelasi diagnostic l-a avut si bunicul sau. Imediat dupa Revolutie a decedat si mama compozitorului, care a fost tot timpul nemultumita de meseria fiului sau, ambii parinti fiind medici.

l Eniko Bartos a fost femeia care a reusit sa-l faca fericit pe Serban Georgescu, daruindu-i un copil. Micuta Alessia, in virsta de un an si jumatate, a privit insa fara sa inteleaga pierderea tatalui. Familia insa i-a fost alaturi. Contactata telefonic, Eniko a reusit cu greu sa ne declare ceva: „Asta te marcheaza pe viata. Acum nu pot vorbi, va rog sa ma intelegeti. Simt ca nu sint eu, nu ma mai bucura nimic.“

Madalina Manole l-a tinut de mina timp de doua ore...
l Cu o seara inainte de inmormintare, fosta sotie a compozitorului, Madalina Manole, insotita de citiva prieteni, a mers la capela, dar a constatat ca aceasta era inchisa. Se pare ca suferinta ei s-a transformat repede in enervare, cintareata comentind ca nu este posibil sa nu il privegheze nimeni. La scurt timp, un angajat al capelei a deschis. Aveam sa aflam ca Madalina a stat aproximativ doua ore acolo, timp in care l-a tinut de mina, l-a mingiiat si a plins mocnit cind a recunoscut cravata de la gitul lui. Ea i-o cumparase din Germania cu citiva ani in urma. A doua zi, Madalina a lipsit de la slujba de inmormintare, avind de facut anumite investigatii, stiind insa ca gestul sau va fi taxat de gura lumii.

l Potrivit unor surse apropiate, in urma divortului dintre Madalina si Serban a ramas un apartament pe care cei doi il aveau in coproprietate. Acum, acesta va fi evaluat si impartit cu Eniko Bartos.

Nu era pregatit sa paraseasca aceasta lume
l Semnele ca Serban Georgescu nu era pregatit sa paraseasca aceasta lume au aparut imediat dupa ce compozitorul s-a stins din viata. La radio Romania Actualitati, vorbind despre disparitia compozitorului, fostii colegi au vrut sa incheie emisiunea cu o ultima dedicatie: Demis Roussos cu piesa Good Bye, My Love, Good Bye, dar, culmea, CD-ul nu mergea… Un alt motiv care te duce cu gindul ca Georgescu a regretat faptul ca a parasit prematur aceasta lume a fost incidentul cu sicriul, care parca devenise neincapator in racla sub tipetele disperate ale sotiei...
 
         
 
- voturi