Emil  Strainu: "Actiunile psihotronice  se manifesta la toate  nivelurile statului!"
    POZA:
   
 

Emil Strainu: "Actiunile psihotronice se manifesta la toate nivelurile statului!"

Domnul doctor Emil Strainu este consilier al Parlamentului Romaniei pe probleme de amenintari nonconventionale si asimetrice, precum si directorul Centrului de Studii si Cercetari Psihotronice si Ufologice.

Pentru inceput, vorbiti-ne despre activitatea dvs. in mass-media…
De un an, realizez, la postul de televiziune N24 Plus, emisiunea Conspi­ratia tacerii si abordez problemele culturii Teoriei Conspiratiei, a zonelor fenomenelor nonconventionale si de la frontierele stiintei, realizind, in sprijinul emisiunii, si revista Jurnalul conspiratiei. Aceste lucruri sint foarte apreciate si se adreseaza, impreuna, unui segment constant de public.

Anul trecut ati obtinut patru medalii de aur in domeniul psihotronicii, in cadrul unor manifestari stiintifice internationale, iar de curind ati mai primit un premiu important. Despre ce este vorba?
Pentru realizarile mele, am obtinut Medalia si Premiul „Nikolai Mihalkov“, care se acorda pentru merite deosebite in domeniul stiintific, tehnic, economic si politic. Printre laureati se afla savanti, cercetatori, astronauti celebri, dar si oameni de stat, precum Angela Merkel si Silvio Berlusconi.

„Vaticanul antreneaza astronauti, pregatiti pentru misionarism cosmic“
Recent, Vaticanul a recunoscut existenta extraterestrilor. Ce reprezinta acest lucru pentru omenire?
Faptul ca, acum, cea mai conservatoare institutie – si numim aici Biserica Catolica – a facut acest pas reprezinta semnalul de start al recunoasterii nu numai a existentei civilizatiilor extraterestre, ci si a faptului ca exista, de mult timp, un contact continuu cu mesageri ai altor lumi. Sa nu uitam ca, de peste cinci decenii, Vaticanul are antrenate in jur de 100 de persoane, care pot deveni, in orice moment, astronauti pregatiti pentru… misionarism cosmic!

Ce ne puteti spune despre ultimele manifestari stiintifice in domeniul ufologiei, la care ati participat?
Din desfasurarea lucrarilor si din temele abordate rezulta, cu pregnanta, ca sintem in fata recunoasterii oficiale a existentei contactului si a unui sistem de comunicare si de schimb cu alte civilizatii extraterestre, lucru ascuns de multe decenii. Problema este… care for sa realizeze acest pas si in numele cui? Al umanitatii? Al unui stat sau grup de state, ce au profitat pina acum de aceste contacte? Justificarea ascunderii realitatii acestor contacte si a relatiilor ce exista de zeci de ani este o mare problema.

Cu ce se ocupa grupul de cercetare pe care il conduceti?
Este un grup privat, care lucreaza in domeniul stiintelor nonconventionale, cu preponderenta in domeniul ufologic si psihotronic. Ne preocupa, in primul rind, realizarea de mijloace de protectie a personalului impotriva agresiunilor psihotronice de tip infoenergetic, energoinformational, geopatogen si psihobiopatogen, realizarea de tehnologii noi si ieftine de realizare a energiei etc.

Cum se manifesta razboiul psihotronic in Romania?
Actiunile de tip psihotronic se realizeaza in domeniul economico-financiar si politic, dar la scara larga si impotriva populatiei, in cursul luptei dintre diferitele grupuri de interese, de influenta si presiune, la toate nivelurile si palierele statului si sint concertate de cei care detin puterea sau vor sa acceada la aceasta.

Aplicatiile militare ale psihotronicii sint utilizate peste tot in lume. Care este situatia in tara noastra?
In Romania nu exista structuri ale statului cu astfel de atributii sau dotari. Gasim aceste mijloace si actiuni numai in domeniul privat sau reprezentind interese straine.

Fotografiile pistoalelor cu laser, o premiera in presa romaneasca
Stiu ca sinteti un prieten al revistei noastre. Ce lucru special ne-ati putea prezenta?
Va ofer, pentru prima oara in mass-media, fotografiile pistoalelor cu laser cu care erau inarmati, in spatiu, cosmonautii rusi! Pina la terminarea Razboiului Rece, aceste arme erau destinate apararii cosmonautilor impotriva unor atacatori extraterestri, dar erau folositoare si in cazul aparitiei unor conflicte spatiale, care aveau ca protagoniste puterile cosmice ale timpului.

Cine conduce, astazi, lumea?
Parerea mea personala este ca in fruntea piramidei de conducere a lumii, a asa-zisei „Cupole“ sau a „Guvernului Secret“ sau „Mondial“, se afla un grup de reprezentanti ai altor lumi, o specie mutanta, intre Homo Sapiens si o rasa extraterestra.

Cum sint utilizate tehnicile paranormale de catre serviciile secrete?
Celor interesati de aceasta problema le recomand cartile mele de profil, cele mai complete fiind Razboiul ­psihotronic si Psihotronica si serviciile ­secrete.
de Andrei Dicu - 5522 afisari
 
         
 
4.4 - 5 voturi