Dupa "bataile" din instanta, Puya & Sisu rasufla usurati.
    POZA:
   
 

Dupa "bataile" din instanta, Puya & Sisu rasufla usurati
"Ne-am recuperat numele de la BUG Mafia"

PROCES. Razboiul dintre La Familia si BUG Mafia continua. Un nou episod din aceasta confruntare s-a derulat zilele trecute la tribunal. De aceasta data a cistigat La Familia, insa componentii formatiei BUG Mafia lasa de inteles: "Conflictul inca nu s-a incheiat"

Procesul pe care hip-hop-erul Puya l-a intentat celor de la BUG Mafia, pentru a recupera numele de La Familia, pare sa se fi incheiat saptamina trecuta: "Judecatorii le-au anulat acestor baieti (n.r. - celor de la BUG Mafia) inregistrarea numelui de formatie, La Familia, pe care o facusera miseleste la OSIM, doar pentru a ne face noua un rau. La Familia, stie toata lumea, este numele sub care eu si colegul meu Sisu am debutat si am continuat apoi ani la rind in showbiz-ul autohton. Ne-am luat numele inapoi! Daca vor face recurs la aceasta decizie judecatoreasca? Habar nu am, nici nu ma intereseaza! Nu am mai vorbit cu niciunul dintre ei si nu am de gind sa o fac. Nu merita. Ce sa ne spunem?! Poate sa ne injuram. Nu-mi place sa vorbesc cu astfel de personaje", ne-a declarat, satisfacut de decizia judecatorilor, Puya."Nu aveti idee prin ce trece Sisu"

In ceea ce priveste situatia lui Sisu, arestat, conform anchetatorilor, pentru posesie si consum de droguri de mare risc, aceasta nu este deloc roza. Despre el ne-a povestit tot Puya. "Sisu este in continuare in arest preventiv. E la Jilava. In cazul lui, judecatorii amina fara noima audierea dosarului. Nu inteleg de ce?! Se dau tot felul de motive, care de care mai stranii. E foarte greu pentru el, cine nu stie despre ce vorbesc nu are cum sa inteleaga prin ce trece Sisu. Sper si sint convins ca se va face lumina si in cazul lui", ne-a declarat Puya.BUG Mafia: "Nu comentam nimic"

Cei de la BUG Mafia au refuzat sa spuna daca vor face recurs: "Ne abtinem de la orice comentarii, pentru moment. Atunci cind va fi cazul, ne vom preciza pozitia. Cine este interesat stie despre ce vorbim, cunoaste subiectul. Nu ne intereseaza absolut nimic din ceea ce spune Puya", ne-a spus Caddy, completat in aceeasi nota de colegul si liderul formatiei, Tataee: "Nu comentam nimic. Pina nu se termina totul, nu dorim sa facem declaratii. Fara suparare".Puya si-a infiintat Asociatia "Spartacus"

Pe linga muzica, Puya se ocupa si cu alte activitati prin care incearca sa lupte "pentru drepturile celor nedreptatiti in special de justitie". In acest sens si-a facut chiar o asociatie: "Asociatia pe care am infiintat-o se numeste "Spartacus". Chiar in aceste zile am inceput o actiune referitoare la arestul preventiv. Sintem singura tara din Europa in care se mai practica aceasta forma complet aiurea de detentie, iar noi incercam sa schimbam asta", ne-a mai spus artistul.

 
         
 
- voturi