Dan Pita a dat-o afara din casa pe Irina Movila si isi cauta o iubita de 20 de ani. Ale tineretii valuri
    POZA:
   
 

Dan Pita a dat-o afara din casa pe Irina Movila si isi cauta o iubita de 20 de ani
Ale tineretii valuri

TELENOVELA. Viata bate filmul, iar vedetele ne-au dovedit acest lucru de multe ori. Este si cazul cuplului Dan Pita - Irina Movila. Cei doi erau impreuna de zece ani, iar lumea ii considera deja sot si sotie. Iar cind copilul pe care urmeaza sa-l aduca pe lume Irina Movila ar fi trebuit sa-i apropie si mai mult pe cei doi, lucrurile au luat o intorsatura urita.Totul a inceput de la zvonul lansat, se pare, chiar de catre Irina Movila, cum ca Pita nu este tatal copilului pe care actrita il poarta in pintec. Mai mult decit socat de veste, regizorul a dat-o pe Irina afara din casa, hotarit sa nu o mai vada in viata lui, astfel ca actrita s-a mutat la parinti, intr-un apartament din zona Rahovei. Irina Movila ar fi avut dreptul sa stea in casa regizorului din comuna Gruiu, la construirea careia a contribuit material. Totusi, Dan Pita a refuzat categoric sa-i cedeze aceasta locuinta, pe motiv ca este prea batrin sa-si mai faca alta casa. Mai mult, se pare ca regizorul le-ar fi spus unor prieteni ca nu intelege "ratacirea" Irinei, taman acum cind el este un om implinit pe plan profesional si material. Oameni din preajma lui spun ca Pita este pregatit sa-si refaca viata, cautind o fata de 20 de ani, care sa fie dispusa sa stea alaturi de el pina in ultima clipa.

Zamfir Dumitrescu, tatic prin SMS

Dupa ce si-a incheiat socotelile cu Dan Pita, Irina Movila l-a sunat pe pictorul Zamfir Dumitrescu sa-i dea vestea cea mare: ca e tatic. Acesta a fost la un pas sa faca stop cardiac, mai ales ca de curind se tratase in strainatate pentru o boala de inima.

Dumitrescu a negat insa ca ar fi tatal copilului, dupa care i-a inchis actritei telefonul in nas. Panicata, Irina a trimis mesaje tuturor colegilor din teatru pe care-i avea in agenda telefonului mobil, anuntind: "Tatal copilului meu este Zamfir Dumitrescu". Vestea a ajuns cu repeziciune si la urechile sotiei pictorului. Evident, a urmat cearta, dar, intr-un final, conflictul s-a atenuat. Unii circotasi spun ca pictorul ar fi insistat sa ramina cu sotia lui, de teama ca nu cumva, atunci cind va ramine singur, Movila sa se mute cu forta in casa lui.

Pina cind actrita va deveni mama, zvonurile referitoare la adevaratul tata al copilului continua sa circule prin Teatrul National. Birfele spun ca, in ultimul timp, Irina Movila era adusa cu o masina de culoare bordo, de la Gruiu pina in fata teatrului, de un alt barbat.

In ciuda insistentelor noastre, cei implicati in aceasta telenovela amoroasa nu au dorit sa comenteze pe aceasta tema. 
         
 
- voturi