Cine este misterioasa "nina" din viata lui Adi (Sunrise Inc)
    POZA:

Cine este misterioasa "nina" din viata lui Adi (Sunrise Inc)

Formatia Sunrise Inc, adica Adi, Silviu si Mihai, este autoarea unor hituri precum Forever in My Soul, Lick Shot, Still the Same sau Yanna, dar si Niña, una dintre cele mai difuzate piese ale toamnei 2011.
In urma concertelor sustinute in strainatate, Niña a fost in mare voga si in alte tari din Europa, dar si America Latina sau Asia de Sud. „Cel mai frumos sentiment este atunci cind esti apreciat pentru ceea ce faci de catre cei de acasa. E foarte important pentru noi sa fim in topurile romanesti, dar atunci cind lucram la un proiect incercam sa atingem preferintele muzicale ale publicului larg. Este un sentiment incredibil de placut atunci cind toata lumea, indiferent de nationalitate, iti fredoneaza piesele si se bucura de munca ta!“, a marturisit Silviu de la Sunrise Inc.
Intrebat cine este, in realitate, aceasta Niña, Silviu a ocolit raspunsul, declarind ca „Niña poate fi jumatatea ta, dar poate fi si protagonista unei aventuri; fiecare o vede in varianta care il reprezinta. In orice caz, un lucru este clar: <niña> este o fata sexy, dulce, voluptuoasa, care intotdeauna stie ce vrea si obtine ceea ce isi doreste“. De fapt, doar ultimele cuvinte o descriu pe adevarata Niña, cea care este imaginea single-ului…
Toata lumea a zarit-o, dar putini au vazut-o in viata reala si stiu cine este Larisa Costea, caci asa se numeste frumoasa Niña. La numai 22 de ani, Larisa este model si proaspat designer, putindu-se mindri, la doar un an de la inceputul activitatii, cu o impresionanta colectie vestimentara. Cum tinutele trebuie sa arate impecabil, „niña“ celor de la Sunrise Inc are acasa propriul atelier unde lucreaza la unele dintre ele sau la accesorii. Talentul si caracterul Larisei nu au putut trece neobservate, astfel ca, la filmarile pentru videoclipul piesei Still the Same, Adi s-a indragostit de aceasta. De atunci, intre cei doi s-a infiripat o frumoasa relatie de dragoste, ei sustinindu-se reciproc si ajutindu-se in toate.
In timp ce artista creeaza piese vestimentare, Sunrise Inc compune piese atit pentru ei, cit si pentru altii. „Putini stiu ca am compus si compunem in continuare pentru mai multi artisti, nu numai din Romania, ci si din alte tari“, a adaugat Adi de la Sunrise Inc.
In prezent, Sunrise Inc a luat o mica pauza de concerte si pregateste un nou single, care va aparea in luna martie.
de Alexandra Condac - 5149 afisari
 
         
 
4.5 - 4 voturi