Bucharest Fashion Week celebreaza Ziua Nationala  a Romaniei
    POZA:

Bucharest Fashion Week celebreaza Ziua Nationala a Romaniei

O noua editie Bucharest Fashion Week se apropie de start. In perioada 1-5 decembrie, la Crystal Palace Ballroom, va avea loc editia de iarna a festivalului, ocazie cu care, la fel ca in fiecare an, se vor prezenta colectii, se vor acorda premii in design si lifestyle si se va socializa intens, evenimentele avind ca laitmotiv moda. Si tot ca in fiecare an, cap de afis al acestui festival vor fi designerii Catalin Botezatu, Mihai Albu si Laura Olteanu.

Catalin Botezatu: Russian Military Love
Ca de fiecare data, pre­zentarile colectiilor semnate Catalin Botezatu reprezinta unul dintre cele mai asteptate momente ale festivalului, dat fiind faptul ca, asa cum se stie, Botezatu face show. Pentru a XVI-a editie a Festivalului de Moda de la Bucuresti, designerul a pregatit un spectacol cu totul special, inspirat din transformarile pe care le-a suferit, de-a lungul veacurilor, costumul militar rusesc. Spectaculozitatea show-ului va fi cu atit mai mare cu cit este vorba de o prezentare mixta - fete si baieti, rochii de seara si lenjerie masculina. Botezatu promite o adevarata desfasurare de forte, urmind sa prezinte, pe podium, peste 120 de outfit-uri, puternic accesorizate si puse in valoare de elemente de regie cu adevarat spectaculoase.

Laura Olteanu: sexy-negru pentru seara si altar
Laura Olteanu mentine linia creatiilor care au consacrat-o, realizind o colectie de rochii de seara destinate sa fie purtate la ocazii speciale. Pentru prezentarea de la Bucharest Fashion Week, Laura a realizat 20 de rochii de mireasa, dar si de seara, in marea lor majoritate in nuante de negru, definite prin senzualitate si transparenta. In stilul casei, fiecare tinuta este accesorizata cu o multime de cristale Swarovski.

Mihai Albu: vara bicolora in 2011
„Arhitectul de pantofi“ Mihai Albu nu-si va dezminti nici de aceasta data renumele, aducind pe podiumul Bucharest Fashion Week o colectie de pantofi si accesorii realizate tot pe structuri arhitecturale, dar, de aceasta data, fara volumetrie exagerata. Colectia, compusa din 13 piese, va fi destinata sezonului primavara-vara 2011, elementul-cheie pentru viitorul sezon cald fiind reprezentat de barete cit mai multe si mai subtiri, in combinatii cromatice bicolore si in nuante tari.
de Luana Ungureanu - 1057 afisari
 
         
 
3.0 - 1 voturi